Tuebingen in the Stuttgart city ,Germany Colorful house in riverside and blue sky. Beautiful old city in Europe.

Çka duhet të dinë shqiptarët e Gjermanisë para se të udhëtojnë në Kosovë?

Sot është dita e parë e verës e për ditën e verës kompania më e madhe shqiptare, Prishtina Ticket është kujdesur për shqiptarët që jetojnë në Baden-Württemberg të cilët do të vizitojnë familjarët në Kosovë.

Për të gjithë ata që dëshirojnë të udhëtojnë drejt Kosovës këtë mund të bëjnë nga Stuttgart dhe Basel me çmime ekonomike.

Prishtina Ticket si gjithmonë edhe gjatë kësaj verë vazhdon të ofrojë çmimet më të mira në treg. Rezervoni GJATË KËSAJ JAVE sepse do të përfitoni super ofertë.

Shfletoni www.prishtinaticket.net dhe të REZERVONI BILETËN TUAJ sepse në çmim të biletës përfshihen check in, bagazh dore si dhe bagazh deri në 20 kilogram PA PAGESË shtesë, ndërsa pagesën e biletës mund ta bëni me Mastercard, Visa, Klarna Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance dhe E Finance.

Vendet me çmime të zbritura janë të limituara, prandaj mos e humbisni këtë mundësi, rezervoni biletat me çmime fantastike në Prishtina Ticket. Rezervimet mund ti bëni edhe në qendrën e thirrjeve të Prishtina Ticket në numrat në vijim:

🇩🇪 +49 7621 9165 313
🇨🇭 +41 61 510 06 86
🇽🇰 +383 49 200 286
🇸🇪 +46 470 580 944
🇸🇮 +386 47 774 141

Të gjitha destinacionet që mund të udhëtoni me Prishtina Ticket:

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Växjö-Smaland  – Prishtinë – Växjö-Smaland;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana.

Ne jemi kompania më e madhe shqiptare dhe ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale.

Prishtina Ticket në vitin 2022 i besuan 365.357 pasagjerë, numër ky që përbënë 12.22% të udhëtarëve që kanë udhëtuar nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.