Artikull i sponsoruar nga Hotel Bonita

Hotelet Bonita prezantojnë ofertën speciale për muajin maj

Duket si një ofertë shumë e mirë nga Hotel Bonita dhe Bonita Luxury Resort në Golem të Shqipërisë! Golem është një destinacion i bukur bregdetar në Shqipëri, i njohur për plazhet e tij të mrekullueshme dhe infrastrukturën turistike të zhvilluar.

Oferta e Bonitës “All Inclusive” për 2 netë për person ofron shumë përfitime tërheqëse, duke përfshirë akomodim të klasës Deluxe me pamje nga deti, shërbime të ndryshme ushqimore dhe pije, si dhe akses në aktivitete të shumta si pishina, Aquapark dhe plazh.

Gjithashtu, politikat e tyre për fëmijët janë të favorshme për familjet, duke ofruar zbritje të konsiderueshme për fëmijët nën moshën 12 vjeç.

Për ata që duan të shijojnë pushimet në një ambient të bukur bregdetar, me shërbime të plota dhe të kujdeseshme, oferta e Hotel Bonita është një zgjedhje fantastike!

Paketa All Inclusive 120 euro për 2 nete për person.

Oferta e detajuar:

 • Akomodim në dhoma Deluxe me pamje nga deti
 • Mëngjes, dreke, snack, dhe darkë të përfshira
 • Pije alkolike dhe jo alkolike pa kufi
 • Akses në pishinë dhe Aquapark
 • Akses në plazh
 • Mbremje me muzikë
 • Peshqirët e plazhit
 • Akses në një vend parkimi
 • Wi-Fi në dhoma dhe në zonat publike të hotelit

Për familjet me fëmijë, ka oferta të veçanta:

 • Fëmija i parë nën moshën 6 vjeç është falas.
 • Fëmija i dytë nën moshën 6 vjeç paguan vetëm 30% të çmimit.
 • Fëmijët në moshën 6-11.99 vjeç përfitojnë 50% zbritje nëse akomodohen në dhomë me të paktën 2 të rritur.

Kjo ofertë siguron që të gjithë anëtarët e familjes të kenë një përvojë të mrekullueshme pushimesh, duke ofruar shërbime të kënaqshme dhe përfshirëse për të gjithë.

Kontakt: +355 69 559 9916 & +355 69 822 9985
https://www.hotelbonita.al

Artikull i sponsoruar nga Hotel Bonita
Artikull i sponsoruar nga Hotel Bonita
Artikull i sponsoruar nga Hotel Bonita
Artikull i sponsoruar nga Hotel Bonita
Artikull i sponsoruar nga Hotel Bonita
Artikull i sponsoruar nga Hotel Bonita