KALLXO 360: Bora në të Katër Anët

KALLXO.com ka xhiruar ambientin në Prishtinë- brenda në qytet dhe në parkun e Gërmisë- me kamerën e teknologjisë më të lartë 360 shkallë.

Prishtina dhe gjithë Kosova sot është zgjuar e mbërthyer nga bora.

Trafiku në qytet është vështirësuar ndërsa ekipet e mirëmbajtjes kanë qenë në aksion që nga orët e hershme të mëngjesit.

Kamera e teknologjisë më të lartë 360 shkallë e KALLXO.com ka xhiruar pamje të qytetit në qendër dhe në pjesët periferike të Prishtinës.

Kamera tregon se si fëmijët po i shfrytëzojnë ditët e pushimit të gjysmëvjetorit me saja e ski për të rrëshqitur në borën që ka mbuluar malin e Gërmisë.

ETIKETA

05 Janar 2017 - 19:08

Kallxo 05/01/2017 - 19:08
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend