Sot zbulohet busti i ish-sekretares së ShBA-ve, Madelenie Albright

Ish-sekretarja e Shtetit Amerikan, Madelenie Albright, dje ka arritur në Kosovë.

Albright ka arritur në Kosovë pas ish-presidentit Bill Clinton dhe do të marrë pjesë bashkë me të në ceremoninë e shënimit të 20-vjetorit të hyrjes së NATO-s dhe çlirimit të Kosovës.

Ish-sekretares i është punuar edhe një bust në Prishtinë, që do të zbulohet sot në ora 14:00.

Busti është punuar nga skulptori Luan Mulliqi.