Postet nga: ceremoni

Me nderime ushtarake i’u dha lamtumira nënoficerit të FSK-së i cili vdiq në vendin e punës

Me homazhe në Kazermën,"Skënderbeu” dhe me ceremoni ushtarake në Talinoc të Muhaxherëve në Ferizaj u varros me nderime të larta ushtarake pjesëtari i FSK-së rreshter ...

Ministria e Mbrojtjes të enjten pranon donacion të automjeteve nga Republika Federale e Gjermanisë për FSK-në

Në kazermën e Forcës së Sigurisë së Kosovës, “Adem Jashari”, në Prishtinë, të enjten,  Ministria e Mbrojtjes (MM) përmes një ceremonie do bëjë pranim-dorëzimin ...

FOTOGALERI - Diplomojnë 17 kadetët e gjeneratës 2022 në Akademinë e Mbrojtjes

Në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë është mbajtur ceremonia e diplomimit të 17 kadetëve të gjeneratës 2022 të Akademisë së Mbrojtjes-Qendrës për Studime Universitare të FSK-së “Wesley ...

Nis ceremonia e varrimit të mikes së Kosovës, Madeleine Albright, të pranishëm edhe liderët kosovarë

Liderë të shumtë politikë e personalitete amerikane e botërore janë mbledhur në Katedralen Kombëtare në Washington për ceremoninë e varrimit të ish-Sekretares së Shtetit, Madeleine Albright.

Në ceremoninë e varrimit të Albright, ish-presidenti Clinton përmend vizitën me të në Kosovë

Gjatë ceremonisë mortore të mbajtur në Katedralen Kombëtare në Washington, hapësirë iu dha jetës dhe veprimtarisë së ish-Sekretares amerikane të Shtetit, Madeleine Albright, e cila ka vdekur ...

Garada Ceremoniale e FSK-së, ka ngritur flamurin shtetëror

Në 13 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, Garada Ceremoniale e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), ka ngritur flamurin shtetëror.