array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/shkurt/"
 }
}

Agim Çeku flet pas sfidës nga prokurori Blakaj për publikimin e inçizimeve në rastin “Veteranët”

Kryetari i komisionit shtetëror për verifikimin dhe njohjen e statusit të veteranit të UÇK-së Agim Çeku ka folur pas deklaratave të ish- prokurorit special, Elez Blakaj i ...

Prokurori Gashi tregon pse nuk u lëshuan inçizimet në seancat e rastit "Veteranët"

Problemet teknike në gjykatë po dalin të jenë arsyeja e vetme pse publiku nuk ka arritur të dëgjojë disa inçizime që janë përdorur si prova në aktakuzë...

Suspendohet drejtori i ATK-së Ilir Murtezaj

Tre ditë pasi u rikthye nga shkarkimi në krye të ATK-së, Ilir Murtezaj u suspendua nga Ministria e Financave.

Arsyet pse KPMSHC urdhëroi kthimin e Murtezajt në krye të ATK-së

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil e ka aprovuar ankesën e ish drejtorit të ATK-së, Ilir Murtezaj dhe e ka obliguar kryeministrin e ...

Deputeti që rrëzoi një Qeveri

Vota e tij ishte përcaktuese për qeverinë të cilës do t’i printe Avdullah Hoti. Por, pas gati shtatë muajsh që prej kur u formua ekzekutivi kosovar, ...

Pavarësisht kërkesës së AAK-së, kryeministri Hoti nuk e pezullon dialogun

Qeveria e Kosovës nuk do ta pezullojë dialogun Kosovë-Serbi në Bruksel pas zhvillimeve të fundit të Gjykatës Speciale, ani pse një kërkesë të tillë e bë...