array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/shkurt/"
 }
}

Rreth 24 mijë pacientë u operuan gjatë 2019-ës në QKUK

Të dhënat statistikore për shëndetësinë nga ASK bëjnë të ditur se në vitin e kaluar u operuan mbi 23 mijë e 900 pacientë.

Rrëfimi i Kadri Shalës për skandalin e 2 milionëve

Pasditen e së mërkurës së javës së kaluar, përmes një konference të jashtëzakonshme për media, ministrja e financave Hykmete Bajrami njoftoi opinionin për ...

Festat e fundvitit po vijnë, Gjakova ndan rreth 30 mijë euro për organizimin e tyre

Festat e fundvitit tashmë po afrohen dhe për këtë qëllim komuna e Gjakovës ka ndarë rreth 30 mijë euro për organizimin e tyre në këtë ...

Në 2019-ën, Komuna e Pejës angazhoi 58 punonjës për shërbime të veçanta pa kurrfarë konkursi

Në vitin që shkoi, Komuna e Pejës, pa konkurs angazhoi 58 punonjës me marrëveshje për shërbime të veçanta. Gjashtë prej tyre u angazhuan me Ligjin ...

Nga mjetet për investime kapitale, komuna e Pejës pagoi ‘marimangën'

Për t’i realizuar pagesat për 'marimangën' e automjeteve, pagesat përmes vendimeve gjyqësore që së bashku kalonin vlerën e gjysmë milioni euro, komuna e ...

Kryetari Muharremaj tregon pse nuk po rregullohet Qendra Zejtare ne Suharekë

Në debatin "Jeta në Komunë' me kryetarin e Suharekës Bali Muharremaj, u shtrua edhe çështja e Qendrës Zejtare tek Stacioni i Autobusëve. Pamjet nga kjo qendë...