array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/shkurt/"
 }
}

Shmangia tatimore nga estrada, këngëtari i famshëm deklaron se këndon për vetëm 500 euro

Zëvendësdrejtori i përgjithshëm i operacioneve në Administratën Tatimore, Nijazi Asllani, paralajmëroi ngritjen e kallëzimeve penale kundër këngëtarëve të cilë...

Deputetit Hidajet Hyseni i ngritet aktakuzë

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Hidajet Hyseni pritet që shumë shpejtë të përballët me drejtësinë pas aktakuzës së ngritur ndaj tij nga Prokuroria e Prishtinë...

Çfarë po ndodh me vizat për Kosovën?

Të enjten për herë të parë grupi punues për vizat i Këshillit të Bashkimit Evropian diskutoi për liberalizimin e vizave për Kosovën, nga e ...

Vazhdon sekuestrimi i objekteve në Brezovicë

Po vazhdon edhe sot sekuestrimi i villave dhe disa objekteve të ndërtuara në zonën e Brezovicës, aksion ky i nisur nga Prokuroria Themelore në Ferizaj.

Detaje nga aksioni policor në rajonin e Pejës dhe të Mitrovicës - FOTO

Një operacion i gjerë i bastisjeve ka nisur sot në mëngjes nga Policia e Krimeve të Rënda nën urdhrat e Prokurorisë së Pejës.

Për 6 muaj vdiqën 11 persona në vendin e punës, Inspektorati i Punës me aksion në sektorin e ndërtimit

Mungesa të sinjalizimit, hapësira të rrezikshme të pambuluara, prani e fëmijëve në objektet në ndërtim, kabllo elektrike të hapura në vendpunishte, skele të pasigurta dhe punë...