Veshje tradicionale 'Made in Kosova'

Veshje tradicionale Shqiptare të punuara në dorë nga rrobaqepës të rrafshit të Dukagjinit mund të blihen në qytetin e Istogut.

Rrobaqepësja Remzije Igrishta pjesë e komunitetit të grave të Istogut ka ndërtuar një puntori ku dizajnet tradicionale të veshjeve kombëtare punohen nga gratë.

Në mesin e punimeve të veçanta janë veshjet e Dukagjinit ndërsa për klientët ofrohen edhe veshje të porositura dhe të përshtatura për nevojat e tyre

Qendra ku prodhohen veshjet ndodhet në Istog ndërsa mund të kontaktohen në numrin e telefonit +38345633447