Prodhime të veçanta në dru Made in Kosova

Arsim Kamberi është njëri nga zdruktarët e veçantë në rajonin e Mitrovicës.

Ai është angazhuar në përpunim të drurit për më shumë se 40 vite.

Prodhimet artizanalet të tij janë të veçanta dhe nuk janë industri në masë.

Kamberi prodhon portrete, instrumente muzikore, dekorime për shtepi, llogo dhe kohën e fundit ka nisur të prodhoi edhe mobile.

Kamberin mund ta kontaktoni në këta numra të telefonit

049/201 471 ose 044/201-471

KALLXO.com ka nisur fushatën “Blej produkte të Kosovës – Ndihmo Ekonominë”, në një kohë kur ekonomia e vendit është në depresion për shkak të virusit CoVid-19.

Duke shpërndarë materialet dhe adresat e prodhuesve vendorë synohet që qytetarët të informohen për prodhime të veçanta në Kosovë.

Çdo prodhues vendorë mirëpritet që të dërgojë të dhënat dhe materialet nga kompania e tij për t`i promovuar në këtë formë.

Materialet duhet të dërgohen në emalin: [email protected], me subjekt “Ndihmo Ekonominë”