Gratë e Klinës organizohen në prodhim

Komuniteti i grave nga Klina të stogu të organizuara rreth ndërrmarrjes Shija e Shtëpisë kanë nisur aktivitete të prodhimit dhe shërbimeve për komunitetin lokal
Aktiviteti kryesor është prodhimi i ushqimeve tradicionale të zonës së Dukagjinit ku përfshihen Fliat,Kaqamaku,Bakllavat, Pitet dhe bukët tradicionale të zonës.
Në dyqanin Shija e Shtëpisë mund të furnizoheni me gatimet e zonës e poashtu të shijoni ushqimet e servuara në ambient të ngrohtë.
Duke blerë nga kjo ndërmarrje ju ndihmoni gratë e Klinës të zhvillohen dhe të rrisin kapacitetet e tyre.
Për të porositur dhe u informuar në detaje për ndërmarrjen ju mund të telefononi në numrat Call 044 813 627 ose ne Facebook https://www.facebook.com/pg/shijaeshtepise/about/?ref=page_internal