Këpucë Made in Kosova

Kompania Perolli në Prizren është njër nga prodhuesit vendor të këpucëve.

Kompania ka nisur prodhimin në masë në vitin 2015 nërsa familja e ka traditë prodhimin artisanal të këpucëve.

Në koleksionin e kompanisë veçohen këpucët për gra ndërsa këpucët prodhohen nga baza e lëkurës.

Informacione më të hollësishme për kompaninë gjeni në këtë link

https://ëëë.facebook.com/perolli136/

KALLXO.com ka nisur fushatën “Blej produkte të Kosovës Ndihmo Ekonominë” në një kohë kur ekonomia e vendit është në depresion për shkak të virusit CoVid19.

Duke shpërndarë materialet dhe adresat e prodhuesve vendor synohet që qytetarët të informohen për prodhime të veçanta në Kosovë.

Çdo prodhues vendor mirëpritet që të dërgoj të dhënat dhe materialet nga kompania e tij për ti promovuar në këtë formë.

Materialet duhet të dërgohen në emalin [email protected] me subjekt Ndihmo Ekonominë