Lëngje 100% nga frutat Made in Kosova

Kompania “Relax” nga Suhareka prodhon pije me përmbajtje të frutave të një cilësie të lartë.

Prodhimet e brendit Relax mund ti gjeni në të gjitha pikat e shitjes në Kosovë dhe në rajon.

Në prodhimet e kompanisë të veçanta janë prodhimet 100% lëng natyral të ambalazhuara në shishe të qelqit

Lëngjet e Boronicave vlerësohen si mbreti i ushqimeve antioksidante ato ulin dëmtimin e ADN-së, duke ndihmuar në mbrojtjen kundër plakjes

Konsumimi i lëngjeve të boronicës ndihmojnë në funksionimin e trurit dhe në përmirësimin e kujtesës vitaminës C dhe vitaminës

Lëngjet e Pjeshkës përmirësojnë qarkullimin e gjakut dhe sistemin imunitar të trupit

Pjeshka përmbanë vitamina A,B1,B2,B9,C dhe E.

Lëngjet e karrotës përmirësojnë oreksin dhe forcojnë imunitetin duke luftuar plakjen e parakohëshme. Rekomandohen për konsum gjatë shtatzanisë.

Lëngët e Mollës ndihmojnë në mbajtjen e dietave ndërsa forcojnë imunitetin. Mollët përmbajnë vitiamina C, PP, B1; B2, A

Lëngjet e portokallit forcojnë imunitetin pasi janë të pasurua me vitamin C duke ndihmuar edhe në uljen e presionit të gjakut.

Lëngjet e dredhëzës ndihmojnë në ruajtjen e shikimit duke ndihmuar në largimin e anemisë.