Qysh me i humb 10 kilogramë deri në muajin mars?

Nëse më në fund keni vendosur t’i humbni kilogramët apo ta mirëmbani peshën që e keni, atëherë TANI është koha që ta merrni seriozisht këtë synim tuajin!

Ekspertët tregojnë se është shumë e mundshme humbja e 10 kilogramëve brenda një muaji, prandaj ne do t’ju këshillojmë mënyrën më të mirë se si mund ta bëni këtë.

Përderisa ushqimi luan rolin krucial në këtë proces, ekspertët tregojnë se humbja e peshës dhe vrapimi shkojnë dorë për dore!

Jo vetëm se vrapimi është ushtrim i mahnitshëm, por ka edhe shumë benefite shëndetësore, duke përfshirë rritjen e produktivitetit, rritjen e disponimit, etj.

Sidoqoftë, duke marrë parasysh se jemi në stinën e temperaturave të ulëta dhe palestrat janë të mbyllura, Telegrafi Deals ka zgjidhjen ideale për ju!

Shoku që ta gjen ma lirë, Telegrafi Deals ju sjell shiritin e vrapimit me EKSTRA 10% zbritje mbi zbritjen aktuale!

Shiriti vrapues Zipro Tekno që është me çmim momental 549.50 EURO vjen me 494.55 EURO duke shkruar kuponin Telegrafi10.

Çfarë duhet të dini për shiritin vrapues (treadmill-in) Zipro Tekno?

Zipro Tekno ju mundëson të qëndroni në formë gjatë gjithë vitit pavarësisht nga kushtet e jashtme dhe orari i hapjes së palestrës. Tekno është një shirit vrapimi nga Zipro që lejon njerëzit me nivele të ndryshme të trajnimit të kryejnë stërvitje të ndryshme në shtëpi: marshime, shëtitje, vrapime palestre dhe vrapime me shpejtësi deri në 18 km / orë.

Ky shirit vrapues regjistron shpejtësinë, kohën, distancën, distancën totale, kaloritë dhe rrahjet e zemrës të matura nga senzorët e prekjes në doreza.

Amortizimi efikas thith goditjet dhe minimizon sforcimin e nyjeve gjatë vrapimit, dhe rrotat e transportit dhe mundësia e palosjes e bëjnë më të lehtë përdorimin e këtij shiriti vrapimi në shtëpi./TELEGRAFI