Postet nga: shëndeti

Qysh me i humb 10 kilogramë deri në muajin mars?

Nëse më në fund keni vendosur t’i humbni kilogramët apo ta mirëmbani peshën që e keni, atëherë TANI është koha që ta merrni seriozisht ...

Vuani nga migrena? Shtatë këshilla që mund t’ju ndihmojnë

 

Simptomat e hipertensionit të rëndë: Tri shenja që tregojnë se presioni ka arritur një nivel kritik!

 

Mënyra e duhur për të marrë siç duhet vitaminën D: Këto katër gjëra janë më të rëndësishmet që trupi ta absorbojë atë! 

Këto katër gjëra janë kyç, nëse nuk i bëni nuk do ta ndieni efektin në imunitet dhe kocka! 

Disa mënyra për t’i mbajtur shpatullat tuaja të forta dhe fleksibël

Sa shpesh mendoni për të gjitha gjërat për të cilat përdorni shpatullat tuaja?

Kanceri i pankreasit – shenjat për t’u dalluar

 

Mos i injoro: Këto shenja mund të zbulojnë që në trupin tuaj zhvillohet kanceri!

Kanceri është sëmundje shumë e rëndë. Madje edhe format e zbulimit të cilat konsiderohen ndër më të mirat, si p.sh. testet dhe kontrollet rutinë nuk janë ...

Demenca: Një rritje e shpejtë e rasteve pritet të ndodhë në të ardhmen - si ta shmangim të mos bëhemi pjesë e saj  

Shkencëtarët parashikojnë se rastet e demencës do të trefishohen gjatë tri dekadave të ardhshme.