Pronat komunale - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për pronat komunale.

Sa llogaritet të jetë pasuria në bazë të regjistrit të pasurisë në Kosovë?

Pse shumë institucione nuk i regjistrojnë pronat e tyre?

Cilat janë gjetjet dhe rekomandimet e Auditorit për regjistrim të pronave?

A ka zyrtarë publikë që nuk dinë me përdorë sistemin E-Pasuria?