Postet nga: Drejtoria e Arsimit

Komuna e Prishtinës do përzgjedh drejtorët dhe zëvendës-drejtorët në bashkëpunim me ambasadën britanike

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës planifikon të bëjë përzgjedhjen e drejtorëve dhe zëvendës-drejtorëve në bashkëpunim me ambasadën britanike.

VIDEO - Përparim Rama nuk e komenton ankesën e Këshillit të Prindërve për drejtorin e DKA-së

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, nuk ka pranuar që të deklarohet lidhur me drejtoritë që ende janë pa "zot shtëpie" nga ana e partnerit ...

Komuna e Ferizajt: Parambrëmjet e maturës janë të jashtëligjshme

Komuna e Ferizajt ka thënë se parambrëmjet e maturës janë të jashtëligjshme dhe se nuk janë të organizuara nga Drejtoria e Arsimit në këtë komunë.

Profesorët e gjimnazit 'Sami Frashëri' bojkotojnë mësimin, kundërshtojnë drejtoreshën e re

Profesorët e gjimnazit "Sami Frashëri” në Prishtinë kanë duke bojkotuar mësimin pasi nuk po e pranojnë drejtoreshën e re, e cila sipas tyre është emëruar ...

Inspektorati i Arsimit në Gjakovë kërkon shkarkimin e drejtorit të Arsimit në Rahovec

Sektori i Inspektoratit të Arsimit në Gjakovë ka kërkuar nga kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, që të iniciojë procedura disiplinore dhe ligjore për shkarkim nga ...

Prishtina do ndërtojë pishinë gjysmë olimpike për nxënës

Komuna e Prishtinës do ndërtojë një pishinë gjysmë olimpike e cila do u shërbejë të gjithë nxënësve të qytetit.

Komuna e Prishtinës hap konkurse për 169 vende të lira në arsim

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës ka hapur thirrje për plotësim të numrit të mësimdhënësve në lëmi të ndryshme për 169 ...

Ministria nuk ia aprovon dy profile të Mjekësisë shkollës profesionale në Drenas

Dy profile të Mjekësisë në shkollën e mesme profesionale “Fehmi Lladrovci” në Drenas, janë mbyllur nga Ministria e Arsimit.