Postet nga: komuna e podujevës

Nënkryetari i Podujevës thotë se nuk u njoftua nga niveli qendror për rastin e prekur me coronavirus

Komuna e Podujevës e  ka konfirmuar sot rastin e parë me coronavirus duke e zgjeruar kështu hartën me të prekur nga virusi vdekjeprurës në Kosovë. Deri ...

Edhe i prekuri me coronavirus nga Podujeva erdhi nga Italia

Harta e të prekurve me coronavirus tani është zgjeruar.

Qytetarët e testuar në Podujevë nuk janë të infektuar me coronavirus

Dy persona të cilët kanë shfaqur simptoma të ngjashme me virusin corona janë dërguar në Klinikën Infektive në QKUK për t’iu marrë mostrat dhe pë...

KQZ konsultohet me Presidentin e Qeverinë për zgjedhjet në Podujevë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) tha sot se do të konsultohen me Presidentin Hashim Thaçi dhe me qeverinë e vendit nëse zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar ...

Debat i ashpër Bulliqi - Rudari

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme ...

Çka premtuan kandidatët për kryetar të Podujevës për heqjen e mbeturinave

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme ...

Premtimet për ndarjen e pronave nga kandidatët për kryetar të Podujevës

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme ...

LIVE: Debati për Podujevën

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës do të tregojnë se si do të qeverisin në dy vitet ...