COVID-19 Ilustrim: Naser Fejza

Një i vdekur dhe 930 raste të reja me COVID-19

Një i vdekur dhe 930 raste të reja me COVID-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë.

Rastet e reja janë evidentuar pas 2,779 testimeve që janë realizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike.

Në 24 orët e fundit janë shëruar 1,479 persona.

Sipas të dhënave të publikuara nga Ministria e Shëndetësisë, në 24 orët e fundit janë vaksinuar 65 persona.

Në total, numri i dozave të administruara të vaksinave ka shkuar në 1,834,652.