Postet nga: ministria e shëndetësisë

Xhevdet Pozhari angazhohet ekspert i jashtëm në Ministrinë e Shëndetësisë

Xhevdeti Pozhari është angazhuar ekspert i jashtëm në Ministrinë e Shëndetësisë, e cila drejtohet nga Arben Vitia.

Arben Vitia arsyeton emërimin e njeriut të afërt të VV-së në pozitën e U.D. drejtoreshës së ShSKUK-së

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia sot në një konferencë për media arsyetoi emërimin e Narqize Arënliu – Hoxhaj si U.D. drejtoreshë të Shërbimit Spitalor ...

Qeveria miraton kërkesën për pagesën e 580 specializantëve me vetëfinancim

Qeveria e Kosovës ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Shëndetësisë për pagesën specializantëve me vetëfinancim prej datës 1 janar 2023 deri me ...

Arben Vitia 'çelë kuletën' për investime në Shëndetësi

Ministria e Shëndetësisë që drejtohet nga Arben Vitia ka nis procedurat për nëntë tenderë në ueb faqen e E-Prokurimit, si njoftime paraprake për kontrata.

Ministria e Shëndetësisë blen produkte për infuzione nga prodhues nga Serbia

Ministria e Shëndetësisë ka blerë mbi 80 mijë copë produkte për infuzion të prodhuara në Serbi ndërsa 30 mijë të tjera të prodhuara në Greqi. Këto produkte ...

Ministria e Shëndetësisë: Furnizimi me ujë të pijes është stabilizuar

Ministria e Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se furnizimi me ujë të pijes është stabilizuar pas situatës së krijuar si pasojë e të reshurave të shumta ...

Ministri Vitia uron U.D. drejtoreshën e re të ShSKUK-së, e siguron për përkrahjen e tij

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka vizituar sot U.D. Drejtoreshën e re të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, Narqize Arenliu – Hoxha si ...

Ministria e Shëndetësisë në proces të zgjedhjes së Kryeinspektorit Shëndetësor

Konkursi për zgjedhjen e Kryeinspektorit Shëndetësor është hapur më 22 nëntor të vitit të kaluar dhe procesi tashmë është në fazën e rekrutimit.