LVV e Xhafer Gashi shkojnë në balotazh

Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, Obiliqi shkon në balotazh me Xhafer Gashin nga Iniciativa për Obiliqin me 48,65% dhe Halil Thaçin nga VV me 20,62%.

Ndërsa Mehmet Krasniqi nga LDK ka 9,44%, Goran Dancetovic nga Lista Srpska me 8,09%, Ajet Berisha nga Lëvizja për Bashkim 7,75%, Xhelal Krasniqi nga AAK 2,88%, Henefi Musliu nga PDK ka 2,57%.

Në këtë link mund të shihni rezultatet nga numërimi në kohë reale në të gjitha vendvotimet.