Hapet edicioni i festivalit ‘Akull n’Verë’- FOTO

Para pak minutash është bërë hapja e edicionit të parë të festivalit “Akull n’Verë’ në Prishtinë.

Festivali po mbahet në sheshin ‘Zahir Pajaziti’ dhe do zgjasë për 1 muaj, nga data 15 korrik deri më 15 gusht.

Në lokacionin ku po mbahet festivali ‘Akull n’Verë’ janë  autoambulanca dhe Njësia Speciale e Policisë.

Ky festival vjen pas suksesit të gjashtë edicioneve të festivalit “Verë n’Dimër’.