Ambasadorët thirrje qytetarëve për 25 prillin: Mos e shisni votën, demokracia është e paçmueshme

Ambasadorët e huaj në Tiranë, nëpërmjet një video-mesazhi, i janë drejtuar qytetarëve shqiptarë për zgjedhjet e 25 prillit, që do të zhvillohen pas tre ditësh.

Në një video të postuar në rrjetet sociale, ambasadorët Elsa Hastad e Suedisë, e SHBA-së, BE-së, OKB-së, OSCE-së, Spanjës dhe Sllovenisë, i bëjnë thirrje shqiptarëve që të mos shesin votën, pasi demokracia është e paçmueshme.

“Mos e jepni votën tuaj, mos e shisni atë përdoreni ditën e zgjedhjeve, sepse demokracia është e paçmueshme”. oranews