array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/komuna/"
 }
}

Mitrovicë, Agim Agushi do tentojë të thejë rekordin “Guinness” për zhonglim me top

Minimum 2 kilometra  dhe 60 minuta do t’i duhen zhonglerit Agim Agushi ecje nga prapa duke zhongluar me top në kokë pa ndërprerë për ta thyer rekordin botëror “...

Komuna e Lipjanit hap sheshin dhe vendet tjera publike për qarkullim

Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti ka shfuqizuar vendimin e para disa ditëve më parë për ndalimin e qarkullimit të qytetarëve në sheshin kryesor të ...

Klina: Komuna me asfalt të “gjelbër bio” 

Ambientalistët nga e mbarë bota do ta kishin lakmi zhvillimin interesant në komunën e Klinës. Në asfaltin e shtruar në këtë komunë mund të rriten edhe ...

Komuna me kinema 3D ku banorët e kanë luks ujin e pijshëm

Me një qasje të mirë, Vitia ka arritur të shndërrohet në njërën nga komunat që merr projekte të shumta nga donatorët ndërkombëtarë.

Shtëpia, banesa dhe veturat e Ardian Gjinit

I pari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ka deklaruar se posedon një banesë në vlerë prej 30 mijë e 500 euro, një  shtëpi në vlerë prej 40 mijë euro ...

Veterani i UÇK-së ndalohet në Turqi me kërkesë të Serbisë

Veterani i UÇK- së, gjeneral Imri Ilazi sot është ndaluar nga Policia turke në Aeroportin e Antalisë, pasi shteti serb ka dërguar emrin e tij dhe ish pjesë...