Postet nga: Ilirik Musliu

Musliu: Rreziku nga shpejtësia në rrugët e Prishtinës, Komuna do të vendosë kamera në qytet

Kliko këtu, bashkohu në grupin e KALLXO në Viber dhe informohu në kohë reale me lajmet kryesore gjatë ditës

Shkollat e Prishtinës furnizohen me shporta të punuara nga të burgosurit e Dubravës

Shkolla të shumta në kryeqytet janë pajisur me shporta për mbeturina të cilat janë punuar nga të burgosurit e Dubravës.

VIDEO - Çiklisti përqafon punëtorët që i vendosen pengesat në shtegun e biçikletave në Prishtinë

Çiklisti i cili ka disa javë që është shumë aktiv për largim të makinave nga shtegu i çiklizmit në rrugën “Muharrem Fejza’ i është realizuar kjo kërkesë.

Komuna e Prishtinës: Nga kompania 'Pastrimi' është kërkuar rritja e çmimit për grumbullimin e mbeturinave

Fatura e mbeturinave të qytetarëve në komunat që janë nën menaxhim të kompanisë rajonale ‘Pastrimi’ është kërkuar të rritet.

Komuna deklaroi gjobë deri në 500 euro për rrugën ‘Xhorxh Bush’, policia shqipton nga 40 deri 150 euro

Nga 13 janari  është hapur për qarkullim të autobusëve, taksive dhe automjeteve emergjente rruga ‘Xhorxh Bush’ në kryeqytet, e cila u mbyll gjatë festave të fundvitit, me qëllimin ...

Gjobë deri 500 euro dhe konfiskim i patentë shoferit deri një vit për shoferët që hyjnë në rrugën ‘Xhorxh Bush’

Rruga ‘Xhorxh Bush’ në kryeqytet është hapur për qarkullim të autobusëve, taksive dhe makinave emergjente.

Nesër hapet rruga ‘Xhorxh Bush’ - lejohen vetëm autobusët, taksitë dhe veturat emergjente

Të premten do të hapet për qarkullim rruga “Xhorxh Bush” e cila ka qenë e mbyllur për disa javë pas organizmit të Tregut të Fundvitit në këtë ...

Komuna e Prishtinës miraton rregulloren për auto-taksitë

Në seancën e Kuvendit Komunal të Komunës së Prishtinës është bërë miratimi i rregullores së re për auto-taksitë.