Postet nga: aplikim

Interesim i lartë i bizneseve për Tregun e Fundvitit, komuna bën zgjedhjen me short

Si shkak i numrit të madh të aplikimeve nga ana e bizneseve për ushtrim të veprimtarisë në shtëpizat për Tregun e Fundvivit në sheshin ‘Xhorxh Bush’ në ...

MASHTI: 97% e aplikimeve për libra u janë proceduar pagesat

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka bërë të ditur se deri sot nga platforma eKosova kanë pranuar 191,483 aplikime nga të cilat, 111,745 aplikime për klasat ...

Aplikimi për subvecionim të librave, ministria e Arsimit thotë se do të ofrojnë asistencë fizike për ata që nuk kanë aplikuar ende

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Taulant Kelmendi ka bërë të ditur numrin e aplikuesëve për subvencionim të librave dhe materialit shkollorë.

Ministria e Drejtësisë shpall aplikimin për dhënien e provimit të Jurisprudencës

Ministria e Drejtësisë ka shpallur aplikimin për dhënien e provimit të Jurisprudencës, i cili do mbahet në muajin maj.

Mehaj thirrje të rinjve të aplikojnë për t’u bërë pjesë e Ushtrisë së Kosovës

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj u ka bërë thirrje të rinjve që të aplikojnë në konkursin për t’u bërë pjesë e Forcës së Sigurisë së ...

Ministria e Ekonomisë: Qytetarët mund ta korrigjojnë aplikimin për subvencionim të efiçiencës së energjisë

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar qytetarët që kanë aplikuar në fazën e parë në thirrjen publike për Subvencionim të Efiçiencës së Energjisë dhe të cilë...

Hapat për të aplikuar për t'u subvencionuar për efiçiencë të energjisë

Ministria e Ekonomisë ka prezantuar sot masat për subvencionim të efiçiencës së energjisë për ngrohje për qytetarët.

"Verë N ‘dimën" në Prishtinë, hapet aplikimi për bizneset e vogla

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur që është hapur aplikimi për bizneset e vogla të cilat do të bëjnë shitjen e produkteve të tyre në ...