Mbi 10 mijë aktgjykime të publikuara nga gjykatat e Kosovës

Publikimi i aktgjykimeve në faqet e internetit të gjykatave është një hap përpara drejt qasjes në informata, rritjes së vetëdijes dhe besimit të publikut në sistemin gjyqësor ...

Asamblisti i pasur i NISMA-së në Pejë, “i zhytur” në kredi

Asamblisti i Partisë NISMA në Komunën e Pejës, Gezon Berisha, në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar se është kryetar i Degës së partisë NISMA në ...

Ndeja e fundvitit në 'Hamam Jazz' e organizuar nga Kadri Veseli buxhetit i kushtoi afro 5 mijë euro

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, njëherazi i pari i PDK-së, Kadri Veseli, po del të jetë merakli i ndejave.

Pasuria e Agim Gashit, asamblistit të LDK-së në Prishtinë

Asambleisti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Agim Gashi, ka deklaruar se ka 3 hektarë tokë në vlerë 150 mijë euro.

Kjo është pasuria e asamblistit doktor të LDK-së në Fushë Kosovë

Asamblisti i LDK-së në Komunën e Fushë Kosovës, Remzi Shala në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar se 4,320.00 euro i posedon në bankë para të gatshme.

Asamblistit të PDK-së në Skenderaj i 'trashet kuleta'

Jetullah Geci, asamblist i Komunës së Skenderajt nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovë (PDK) ka deklaruar pasuri pothuajse të njëjtë sikurse vitin paraprak në Agjencinë Kundë...