array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}

Loren Hyseni

Loren Hyseni

Loren Hyseni është Monitorues Junior në BIRN, nga korriku i vitit 2019. Është i diplomuar në Fakultetin Juridik.

Para se të angazhohej në BIRN, Loreni ka qenë praktikant në KDI, në cilësinë e monitoruesit të komisioneve parlamentare. Gjithashtu, ka marrë pjesë në projekte të YIHR dhe NCSC. Është i interesuar në zhvillimin e efikasitetit dhe transparencës në sistemin e drejtësisë.