Postet nga: aziz shaqiri

Nis rigjykimi për eksploatimin e rërës në Kamenicë

Refik Latifaj, ish-kryeinspektor në Komunën e Kamenicës, i akuzuar për keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar  ka dalë sërish para gjykatës.

Gjilanasi pranon në gjykatë se i kërkoi një gruaje 1,650 euro duke e kërcënuar

Bashkim Ismajli, i akuzuar se ka bartur armë pa leje dhe se ka ngacmuar një person, është sjellë para gjykatësit në Gjilan për t’u përballur me ...

Eksperti i zënë, zvarritet gjykimi për inventarin e komunës

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i komunës së Kllokotit, tani nënkryetar i komunës, dhe Elbasan Alidema, Beqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq janë ulur në bankën e ...

Sërish para gjykatës, i akuzuari se pa vlerësim shiti për hekur automjetet e kompanisë

Senad Rama, ish-anëtar i Bordit të Drejtorëve të kompanisë “Eco Hixhiena”, ka dalë sot sërish para gjykatës nën akuzën për keqpërdorim detyre.

Gjilan - I akuzuari për gjuajtje me armë pa leje e pranon fajin

Ramadan Ademi, i akuzuar për armë mbajtje pa leje dhe shkaktim të rrezikut të përgjithshëm, ka dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u pë...

Përfundon gjykimi për rrahjen me tërfurq e lopata në fshatin Sadovinë të Vitisë

Sinan Hasani, Ilir Hasani dhe Sami Salihu, kanë dalur para gjykatësit për të dhënë fjalën përfundimtare në lidhje me akuzën e Prokurorisë së Gjilanit.

Detaje nga gjykimi ndaj Senad Ramajt i akuzuar për shitjen e automjeteve të `Eco Higjienës` për skrap

Seanca ndaj Senad Ramajt, drejtor i kompanisë “Eco Higjiena”,  i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare nuk është mbajtur në Gjykatën e Gjilanit.

Gjilan - Prej vitit 2010 i akuzuari i paarritshëm për Gjykatën

Qaush Sylmetaj, i akuzuar për veprën penale të ndihmës në vrasje në tentativë ka dalë sot para gjykatës në Gjilan, por jo edhe vëllai i ...