Postet nga: Arben Bilalli

Gjykimi ndaj ish-shefit të KPM, Luan Latifi -  Dëshmitari tregon se si ia kërkuan 25 mijë euro ryshfet

 

140 ditë burg dhe 12 mijë euro gjobë për ish-drejtorin e administratës dhe financave të KPM-së

Arben Bilalli, ish-drejtor i Administratës dhe Financave në Komisionin e Pavarur të Mediave është gjetur fajtor për vepër penale, marrja e ryshfetit.

Apeli vërteton aktakuzën ndaj zyrtarëve të KPM-së

Gjykata e Apelit ka konfirmuar vendimin e gjykatës së shkallës së parë duke konfirmuar aktakuzën për marrje ryshfeti nga të dyshuarit Luan Latifi, ish-kryeshef i Komisionit ...

Apeli: Gjykata e shkallës së parë nuk arsyetoi konfirmimin e aktakuzës ndaj zyrtarëve të KPM-së

Gjykata e shkallës së dytë e ka rrëzuar vendimin me të cilin ishte konfirmuar aktakuza për marrje ryshfeti nga të dyshuarit Luan Latifi, ish-kryeshef i Komisionit të ...

Mungesa e kërkesës nga Prokuroria, lë të lirë të akuzuarit në rastin e KPM-së

Si rezultat i mos kërkesës së prokurorisë për masë të arrestit shtëpiak, Gjykata Themelore në Prishtinë ka lënë të lirë Luan Latifin, ish-kryeshef i Komisionit ...

Luan Latifi dhe Arben Bilalli lirohen nga paraburgimi

Ish-kryeshefi i Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi dhe drejtori financiar, Arben Bilalli, janë liruar nga masa e paraburgimit.

Vazhdohet paraburgimi për drejtuesit e KPM-së, Luan Latifin e Arben Bilallin

Gjykata e Prishtinës përmes një vendimi ka vazhduar masën e paraburgimit dy zyrtarëve të lartë të Komisionit të Pavarur të Mediave.

Latifi: Gjendja në KPM është e rëndë

Kryetari i Komisionit të Pavarur të Medias, Xhevat Latifi tha se ky institucion është duke kaluar ditë të vështira.