Postet nga: 'burdushi'

Burdushi ballafaqohet më rrëfimet e dëshmitarëve në gjykimin ndaj tij

Hysri Peqani, i njohur si ‘Burdushi’ është ulur sot në bankën e të akuzuarit për t`u ballafaquar me rrëfimet e dëshmitarëve.

Gjykata mbyll për publikun dhe mediet, deklarimet e dëshmitarëve në rastin e “Burdushit”

Në gjykimin ndaj të akuzuarit Hysri Peqani i njohur si “Burdushi”, gjykata ka marrë vendim që të mos bëhet publikimi i dëshmive të dëshmitarëve deri në ...

Shtyhet seanca ndaj Burdushit, prokurorja në udhëtim zyrtar

Seanca ndaj Hysri Peqanit i njohur si Burdushi, që akuzohet nga Prokuroria Speciale për tri vepra penale, është shtyrë për datën 5 gusht.

Zhvatja dhe mashtrimi nga mjekët “popullorë”

Shpeshherë mjekët e vetëquajtur ‘popullorë’, të cilët pretendojnë se shërojnë me energji, janë ‘dera’ e parë në të cilën trokasin njerëzit që vuajnë nga ...

Ka dështuar seanca ndaj “Burdushit”, prokurorja kërkon që seanca të mbyllet

Hysri Peqani i njohur si “Burdushi”, i cili nga ana e Prokurorisë Speciale po akuzohet për tri vepra penale, ka qenë prezent sërish sot në Gjykatë.

Vendimi i Gjykatës – 'Burdushi' fajtor

Hysri Peqani, i njohur në opinion si mjeku popullor ‘Burdushi’ është gjetur fajtorë për mashtrim nga Gjykata e Prizrenit.

Gjykata vendos masën e sigurisë për “Burdushin”

Gjykata e Prizrenit pas kërkesës së Prokurorisë, ka vendosur që Hysri Peqanin "Burdushin", ta lë 30 ditë prapa grilave.

Burdushi mbrohet në gjykatë, akuzon prokurorinë për gënjeshtra

Hysri Peqani, mjeku popullor i njohur edhe si “Burdushi”, ka dalur sot para gjykatës në seancën ku do të vendoset për masën e tij të sigurisë.