Postet nga: gjobe

ZRRE gjobit KESCO-n me 8 milionë euro dhe KEDS-in me 2.7 milionë euro

Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë ka miratuar propozimet për shqiptimin e gjobave për KESCO-n dhe KEDS-in.

Policia gjobit shoferin i cili voziti me shpejtësi 234 km/h në zonën ku kufizimi ishte 130 km/h

Në zonën ku kufizimi i shpejtësisë ishte 130 km/h,  Policia ka identifikuar një shofer duke drejtuar mjetin me shpejtësi 234 km/h.

Voziti 149km/h në zonën 80km/h, shoferi dënohet me 300 euro, tre pikë negative dhe tre muaj ndalim vozitje

Policia e Kosovës ka ndëshkuar një vozitës, i cili në zonën në të cilën shpejtësia maksimale ishte 80km/h është kapur duke vozitur 149km/...

Tejkalimi në vijë të plotë, i merret patentë-shoferi për tre muaj dhe gjobitet me 150 euro

Policia e Kosovës e ka gjobitur një 46-vjeçar në Gjilan me 150 euro, dy pikë degative dhe ia ka konfiskuar patentë-shoferin për tre muaj për shkak ...

Gjobiten me nga 150 euro dy biznese në Mitrovicë, uzurpuan hapësirën publike

Me nga 150 euro gjobë janë dënuar dy biznese në Mitrovicë pasi kishin uzurpuar hapësirën publike, njëri në rrugën ‘Mbretëresha Teutë’ ndërsa tjetri në ...

Policia e Kosovës gjobitë kolektivin 'Marshojmë s’festojmë'

Një gjobë është shqiptuar nga Policia e Kosovës për kolektivin “Marshojmë s’festojmë” pas aksionit simbolik të mbajtur më 8 mars të këtij viti në ditën ndë...

Policia gjobit kompaninë që nuk mirëmbajti rrugët lokale në Shtërpcë

Policia e Kosovës ka gjobitur kompaninë e kontraktuar për mirëmbajtjen e rrugëve lokale në Shtërpcë pasi ajo kishte lënë të papastruara nga bora dhe ...

300 euro gjobë, 3 pikë negative dhe 3 muaj ndalesë për shoferin që tejkaloi shpejtësinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka identifikuar dhe gjobitur një shofer, i cili në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 100 km/h ka vozitur 172 km/h.