Kape ofertën e fundvitit në Auto Mita – blej veturë me zbritje dhe merr goma dimri falas

Auto Mita është këtu për të bërë festat më të bukura për njerëzit që duan të blejnë makinë të re. Nëse blini një makinë të re, Auto Mita ju jep zbritje të madhe dhe goma të reja dimri falas!

Tani, makinat e reja janë më të lira dhe më të mira se kurrë. Dhe s’është vetëm çmimi që është i mirë. Këto makina të reja vijnë edhe me goma falas për dimër.

Kjo është koha e duhur për të blerë një makinë të re dhe për të përfituar nga çmimi promocional në Auto Mita.

 

 

 

 

 

Krahas Diacia, Renault edhe modele të tjera janë në ofertë dhe ju mund të zgjedhni veturën tuaj të preferuar.

Por mos harroni, kjo ofertë nuk do të jetë gjithmonë këtu, prandaj duhet të nxitoni!

Për më shumë informacione kontaktoni në:  

Facebook: Auto Mita  

Nr.tel: 045 500 588  

E-mail: [email protected]