Mblidhet Komisioni për Legjislacion për të diskutuar rreth Ligjit për Zgjedhjet

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit, është mbledhur në Kuvendin e Kosovës para pak minutave.

Një nga diskutimet në këtë Komision do të jetë rreth plotësim ndryshimit të Ligjit për Zgjedhjet.

Pika e parë rendit të ditës së këtij Komisioni do të jetë konstituimi i Komisionit, më pas pritet të vazhdohet me diskutim.