Postet nga: komisioni për legjislacion

Kryetarja e KQZ-së raporton në Komisionin për Legjislacion

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka ka prezentuar sot raportin vjetor para Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregullore të Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër ...

Agjencia Kundër Korrupsion planifikon strategji të re për kontrollin e pasurisë së deklaruar

Drejtori i Agjensisë Kundër Korrupsion, Shaip Havolli, sot ka raportuar para Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregullore të Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit.

Drejtori i Akademisë së Drejtësisë raporton para Komisionit për Legjislacion

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregullore të Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot ka pritur në raportim Drejtorin Ekzekutiv të Akademisë së Drejtësisë, Enver ...

Afera e 'Noterisë', Tahiri nuk shkon në raportim para Komisionit për Legjislacion

Ministri i Drejtësisë, Aberald Tahiri nuk ka shkuar që të raportojë në Komisionin për Legjislacion në lidhje me provimin e noterisë.

Abelard Tahiri refuzon të raportojë për procesin e rekrutimit të noterëve të rinj

Ministri i Ministrisë së Drejtësisë, Abelard Tahiri ishte paraparë të të raportojë para Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër ...

Ministri i Drejtësisë refuzon raportimin para deputetëve, sërish akuza ndaj Vetëvendosjes

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri ka vazhduar të polemizojë me partinë Lëvizja Vetëvendosje, përkatësisht deputetët e kësaj partie.

Komisioni për Legjislacion fillon procedurat për zgjedhjen e anëtarëve jo prokurorë të KPK-së

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit në mbledhjen e radhës ka nisur procedurat për zgjedhjen e tre anëtarëve jo prokurorë të Këshillit ...

Dëbimi i ‘gylenistëve’, synohet ndryshim i ligjeve lidhur me largimin e shtetasve të huaj nga Kosova

Deputetët në Komisionin për Legjislacion diskutuan një nismë ligjore që do të mund të parandalonte një situatë siç ishte dëbimi i gjashtë shtetasve turq nga Kosova, në ...