Postet nga: Shkolla

Banorët nuk e Duan Shkollën që u Zë Hapësirën

Banorët nuk e Duan Shkollën që u Zë Hapësirën

Në Fushë- Kosovë në një pronë komunale ka nisur të ndërtohet paralelja e ndarë e Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Mihal Grameno”.

Rrihet Nxënësi në Korridor të Shkollës

Policia në raportin e përditshëm njofton se ka arrestuar një person në Caparc të Prizrenit nën dyshimin se i arrestuari sulmoi fizikisht një nxënës .

Për Mësuesit që S’na Rrahën

Kur më bie në mend koha sa kam ndenjur ulur në bankat e shkollës, më kujtohen mësuesit që na rrihnin. “Komandantë” që udhëhiqnin klasën, burra e ...

Një Vit Pas Përurimit, Shkollën e Pushton Lagështia

Një Vit Pas Përurimit, Shkollën e Pushton Lagështia

Shkolla e përuruar nga ministri i Arsimit, Arsim Bajrami, kryetari i komunës Rasim Selmanaj dhe deputetë të zonës më 2 shtator të vitit të kaluar ishte prezantuar si ...

Salla e Edukatës Fizike Bëhet ‘Pishinë’

Salla e Edukatës Fizike Bëhet ‘Pishinë’

Myku dhe uji ka mbuluar atë që do duhej të ishte salla e edukatës fizike në shkollën “Ibrahim Uruqi” në Bresalc të Gjilanit.

Shkollë e Re në Isniq të Deçanit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, dhe kryetari i komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj, i kanë prerë sot shiritin objektit të ri të shkollës ...

‘Problemi i Fryrë Politik’, që Dëmton Mësimdhënësit e Malishevës

Shkolla e Mesme Profesionale në Malishevë numëron 855 nxënës, por ata po pësojnë për shkak të problemeve që ka niveli komunal me atë qendror.

Ministri Bajrami: Nxënësit ta Shohin sa e Vogël Është Bota

Në Shkollën Fillore “Faik Konica” në Prishtinë nxënësve të klasave të gjashta dhe të shtata iu mësua brenda një ore mënyra se si krijohen programet ...