Postet nga: Shkolla

UNICEF dhe USAID shpërndajnë 200 pako me pajisje mbrojtëse kundër COVID-19  në shkollën 'Selami Hallaqi' në Gjilan

Organizatat UNICEF dhe USAID kanë shpërndarë 200 pako me pajisje mbrojtëse kundër COVID-19, në shkollën “Selami Hallaqi” në Gjilan.

Gjykata e Apelit vendos për rastin ku 500 qytetarë janë mashtruar me viza pune gjermane

Gjykata e Apelit ka marrë tre vendime të ndryshme lidhur me aktgjykimin e Gjykatës së Prizrenit për rastin për mashtrim, shpëlarje parash, shmangie nga tatimi, dhe ...

Kryeministri e ministri takojnë kryetarin e Kamenicës, flasin për shkollat që nuk po mbajnë mësim

Kryeministri  Avdullah Hoti ka thënë se Kosovës i duhet një strategji nacionale e reformimit të sistemit arsimor parauniversitar, sot gjatë takimit me ministrin e Arsimit dhe Shkencës, ...

Zemaj ka një apel për mësimdhënësit

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, edhe sot gjatë ditës ka vazhduar vizitat nëpër shkollat e kryeqytetit për t’u njoftuar me përgatitjet e ...

Mësimi fillon të hënën, ende nuk dihet numri i mësimdhënësve të testuar për COVID-19

Mbi 1,500 mësimdhënës në gjithë territorin e Kosovës do të testohen për coronavirus, para se të fillojë procesi mësimor më 14 shtator.

Ministri Likaj kërkon 5 mijë teste për COVID-19 për mësimdhënës

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj tha sot se më fillimin e vitit të ri shkollor, kanë kërkuar nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë, sigurimin ...

Prishtina hap tender 10 milionesh për ndërtimin e tri shkollave

Zyra e prokurimit në Komunën e Prishtinës  ka shpallur tenderë më vlerë 10 milionë euro për ndërtimin e tri shkollave.

Pejë – Vidhet një kompjuter në shkollë