Postet nga: Shkolla

Kontejnerët, klasa mësimi

Rinis Peci, është në klasë të gjashtë në shkollën fillore "Aziz Sylejmani", në Mitrovicë.

Nuk ka Mësim Deri Javën Tjetër

Shkollat fillore dhe të mesme të Kosovës do të mbyllen nesër dhe pasnesër përshkak të motit të ftohtë

Lladrovci ‘Qorton’ Kompaninë në Punimet e Shkollës

Ramiz Lladrovci ka dalë sërish në teren për të inspektuar disa punime në renovimin e Shkollës së Mesme Teknike “Fehmi Lladrovci”, pasi u njoftua se punët ...

Banorët nuk e Duan Shkollën që u Zë Hapësirën

Banorët nuk e Duan Shkollën që u Zë Hapësirën

Në Fushë- Kosovë në një pronë komunale ka nisur të ndërtohet paralelja e ndarë e Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Mihal Grameno”.

Rrihet Nxënësi në Korridor të Shkollës

Policia në raportin e përditshëm njofton se ka arrestuar një person në Caparc të Prizrenit nën dyshimin se i arrestuari sulmoi fizikisht një nxënës .

Për Mësuesit që S’na Rrahën

Kur më bie në mend koha sa kam ndenjur ulur në bankat e shkollës, më kujtohen mësuesit që na rrihnin. “Komandantë” që udhëhiqnin klasën, burra e ...

Një Vit Pas Përurimit, Shkollën e Pushton Lagështia

Një Vit Pas Përurimit, Shkollën e Pushton Lagështia

Shkolla e përuruar nga ministri i Arsimit, Arsim Bajrami, kryetari i komunës Rasim Selmanaj dhe deputetë të zonës më 2 shtator të vitit të kaluar ishte prezantuar si ...

Salla e Edukatës Fizike Bëhet ‘Pishinë’

Salla e Edukatës Fizike Bëhet ‘Pishinë’

Myku dhe uji ka mbuluar atë që do duhej të ishte salla e edukatës fizike në shkollën “Ibrahim Uruqi” në Bresalc të Gjilanit.