Postet nga: Shkolla

Nxënësit në Prishtinë paguajnë që të kenë sigurim në shkollë

Sipas Ligjit për Arsim Parauniversitar në Kosovë, Ministria e Arsimit, por edhe Komuna, obligohen të sigurojnë, ndër të tjerash edhe ambient të sigurtë dhe mirëqenien e nxë...

MAShT kritikon përsëri komunën e Drenasit për mbylljen e shkollave

Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka dërguar një shkresë drejtuar komunës së Drenasit që ta shfuqizojë vendimin lidhur me mbylljen e tri shkollave ...

Paralajmërojnë proteste prindërit e nxënësve në Drenas

Përfaqësues të fshatrave Abri, Gjergjicë dhe Godanc të Komunës së Drenasit kanë paralajmëruar protestë pasi që kundërshtojnë vendimin e Komunës që nxënësit ...

Pas raportimit të KALLXO.com, Lipjani dërgon mësimdhënës në shkollën multietnike të Graçanicës

Pas raportimit të KALLXO.com se nxënësit e komuniteteve shqiptarë dhe ashkali  kishin mbetur pa mësimdhënës në shkollën fillore të fshatit Radevë në Komunë...

Shkollat e Prishtinës në renovim, mësimi i humbur do të kompensohet

Dy shkolla të Prishtinës që shtynë fillimin e vitit shkollor pritet të zëvendësojnë ditët e humbura të mësimit.

Komuna e Drenasit mbyllë shkollën fillore, MASHT e quan vendim të gabueshëm

116 nxënës nuk e kanë filluar procesin mësimor në shkollën ‘Shotë Galica’ në fshatin Abri e Epërm të komunës së Drenasit, për shkak të ...

(VIDEO) Shkolla multietnike në Graçanicë pa mësimdhënës në gjuhën shqipe

Dhjetë nxënës të komuniteteve shqiptarë dhe ashkali nga klasa e parë deri në të katërtën nga fshati Radevë i Komunës së Graçanicës, nuk ...

MAShT obligon nxënësit dhe studentët të pastrojnë përreth objekteve arsimore

Një aksion i përgjithshëm i pastrimit nëpër shkolla pritet të mbahet më datën 15 shtator.