Postet nga: komuna e graçanicës

Gashi: Kryetari i Graçanicës po e shkel ligjin për vetëqeverisje lokale

Granit Gashi, asamblisti i vetëm shqiptar në Kuvendin Komunal të Graçanicës ka thënë se kryetari i kësaj komune, që vjen nga Lista Serbe, Srdjan Popoviq, ...

Deklarata e Nenad Rashiq për fondet e dyshimta për OJQ-të e Graçanicës - VIDEO

Një grand prej rreth 300 mijë eurosh ishte ndarë për 14 organizata jo-qeveritare nga Komuna e Graçanicës.

Komuna e Graçanicës anulon vendimin e kritikuar për fondet për OJQ-të

Autoritetet lokale të Graçanicës, komunë me shumicë serbe afër Prishtinës, e kanë anuluar vendimin për ndarjen e 300,000 eurove për projekte të organizatave joqeveritare.

Problemet e qeverisjes lokale në Graçanicë

Infrastruktura, uji dhe menaxhimi i mbeturinave janë disa nga problemet  me të cilat ballafaqohen banorët  e Komunës së Graçanicës.

Rashiq ngre dyshime për ndarjen e subvencioneve për OJQ-të në Graçanicë; përfitojnë organizatat e afërta me zyrtarët e komunës

Partia Progresive Demokratike e Nenad Rashiq ka denoncuar dhënien e subvencioneve nga ana e komunës së Graçanicës për disa organizata joqeveritare.

Ministri Lekaj anuloi vizitën në Graçanicë, kjo e fundit ka refuzuar t`i vendosë simbolet shtetërore të Republikës së Kosovës

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj ka refuzuar të zhvillojë vizitën e paralajmëruar në komunën e Graçanicës, me të marrë vesh se kjo e fundit ...

Lëndohet aksidentalisht një punëtor në Graçanicë

Në komunën e Graçanicës është raportuar se një punëtor është lënduar aksidentalisht gjatë punës.

Zv.Ministri i MAPL-së: Nuk e Di Pse Ministri Anuloi Vizitën në Graçanicë

Ministri i Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq, ka anuluar sot vizitën e tij të planifikuar me agjendë në Komunën e Graçanicës.