Postet nga: Shkolla

Komuna e Prishtinës sqaron se në cilat raste shkohet me mbyllje të shkollave

Dje Komuna e Prishtinës ka raportuar se për shkak të infektimit me virus të disa nxënësve dhe mësimdhënësve, shkolla fillore ‘Xhemail Mustafa’ është ...

Ministria kërkon nga shkollat që çdo ditë të raportojnë rastet me COVID-19

Ministria e Arsmit dhe Shkencës ka zhvilluar aplikacionin “Sistemi për regjistrimin e rasteve me COVID-19” për të përcjellë gjendjen me pandeminë në shkollat e Kosoëvs.

UNICEF dhe USAID shpërndajnë 200 pako me pajisje mbrojtëse kundër COVID-19  në shkollën 'Selami Hallaqi' në Gjilan

Organizatat UNICEF dhe USAID kanë shpërndarë 200 pako me pajisje mbrojtëse kundër COVID-19, në shkollën “Selami Hallaqi” në Gjilan.

Gjykata e Apelit vendos për rastin ku 500 qytetarë janë mashtruar me viza pune gjermane

Gjykata e Apelit ka marrë tre vendime të ndryshme lidhur me aktgjykimin e Gjykatës së Prizrenit për rastin për mashtrim, shpëlarje parash, shmangie nga tatimi, dhe ...

Kryeministri e ministri takojnë kryetarin e Kamenicës, flasin për shkollat që nuk po mbajnë mësim

Kryeministri  Avdullah Hoti ka thënë se Kosovës i duhet një strategji nacionale e reformimit të sistemit arsimor parauniversitar, sot gjatë takimit me ministrin e Arsimit dhe Shkencës, ...

Zemaj ka një apel për mësimdhënësit

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, edhe sot gjatë ditës ka vazhduar vizitat nëpër shkollat e kryeqytetit për t’u njoftuar me përgatitjet e ...

Mësimi fillon të hënën, ende nuk dihet numri i mësimdhënësve të testuar për COVID-19

Mbi 1,500 mësimdhënës në gjithë territorin e Kosovës do të testohen për coronavirus, para se të fillojë procesi mësimor më 14 shtator.

Ministri Likaj kërkon 5 mijë teste për COVID-19 për mësimdhënës

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj tha sot se më fillimin e vitit të ri shkollor, kanë kërkuar nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë, sigurimin ...