Postet nga: këshilli i prindërve

Këshilli i Prindërve: Kërkuam që pushimi të zhvendoset në fillim të janarit por Nagavci e refuzoi kërkesën

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka thënë se kanë propozuar që nxënësit të kenë pushim më 4, 5 dhe 6 janar 2023, por sipas tyre ky propozim është ...

Këshilli i Prindërve i shkollës “Faik Konica” në Prishtinë proteston kundër grevës në arsim

Këshilli i Prindërve i shkollës “Faik Konica” në Prishtinë nëser do të protestojë në oborrin e kësaj shkolle.

Salihu: Është rrezik i madh që Sindikata kërcënon me ndalim mësimi sa herë që ka kërkesa

Labinot Salihu nga Këshilli i Prindërve ka thënë se është rrezik i madh që Sindikata të kërcënojë me ndalim mësimi kurdo që ka kë...

Këshilli i Prindërve në Pejë do të mbajë marsh për fillimin e mësimit

Këshilli i Prindërve në Pejë do të mbajë një marsh sot për të kërkuar kthimin e nxënësve në shkollë.

Këshilli i Prindërve në Pejë të hënën organizon marsh për rikthimin e nxënësve në shkollë

Me kërkesën që nxënësit të kthehen në shkollë dhe të fillojnë procesin mësimor, Këshilli i prindërve në Pejë, të hënën do ...

Këshilli i Prindërve u rekomandon prindërve t'i marrin librat dhe t'i mësojnë fëmijët në shtëpi

Këshilli i Prindërve të Kosovës (KPK) u ka rekomanduar prindërve dhe kujdestarëve që të marrin librat dhe të mësojnë fëmijët në shtë...

Krejt çka ndodhi në takimet e Osmanit për çështjen e grevës

E para e shtetit, Vjosa Osmani, sot një pjesë të ditës e ka ndarë për takime me përfaqësues të ndryshëm për të diskutuar pë...

Këshilli i Prindërve: Nxënësit nesër duhet të jenë në shkollë

Këshilli i Prindërve i Kosovës në mbledhjen e sotme të kryesisë, e zhvilluar në dritë të grevës që po mbahet në institucione të ndryshme, përfshirë ...