Postet nga: Raportimi

Shala: Produktet e Serbisë bëjnë kërkesë për t’u regjistruar

Kryeshefi i Agjencisë për Produkte dhe Pajisje Medicinale Jeton Shala tha se produktet e Serbisë bëjnë kërkesë për t’u regjistruar në Kosovë.

Drejtori i Policisë Flet Shkurt për Arrestimin e Gjuriqit

Drejtori i Policisë së Kosovës Shpend Maxhuni është pyetur në Komisionin për Punë të Brendshme për aksionin e djeshëm në të cilin u arrestua Marko Gjuriq.

2017-ta Vit i Rritjes së Aksidenteve me Fatalitet

Shpend Maxhuni, drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës gjatë raportimit para Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së tha se në 2017...

Deputetët i Kërkojnë Ministrit të Mos Zvarriten Masat për ‘Trepçën’

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, është përballur sot me pyetjet e deputetëve anëtarë të Komisionit Parlamentar për Zhvillim Ekonomik rreth gjendjes në ndërmarrjen “Trepç...

Ministri Ftohet të Raportojë për Trepçën dhe Postën

Komisioni për Zhvillim Ekonomik të hënën do ta ftojë ministrinj Valdrin Lluka për të raportuar rreth gjendjes në Trepçë dhe PTK.

Drejtori Pyetet nga Deputetët për Barnat e Mantelet që Mungojnë në QKUK

Anëtarët e Komisionit Parlamentar për Shëndetësi dhe Punë e Mirëqenie Sociale u interesuan të dinë sot nga Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar ...

Duda Balje: Vetëm Serbët Punojnë pa Nostrifikim Diplomash

Në Komisionin për të Drejtat e Njeriut ishte ftuar sot të raportojë ministri i Arsimit Shyqiri Bytyqi në lidhje me problemet e nostrifikimit të diplomave.

Ministri i Sëmurë, Nuk Raporton për Gjendjen në Inspektoratin Policor

Ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, nuk është paraqitur para Komisionit Parlamentar për Punë të Brendshme ku ishte planifikuar të raportojë për zhvillimet e fundit ne ...