Postet nga: Raportimi

Vitia: Kemi rekomandim nga IKShPK që mësimi mos të fillojë më 26 shtator

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, në raportimin e tij para Komisionit për Shëndetësi, bëri të ditur se ka rekomandim nga Instituti Kombëtar i ...

Flitet për 100 ditëshin e Qeverisë, mungojnë ministrat në seancë

Në vazhdimin e seancës plenare në Kuvend, po vazhdon diskutimi për raportin 100 ditor të qeverisë Kurti II, por nga të gjithë ministrat vetëm ministrja e Ekonomisë, Artane ...

Gërvalla: 50 për qind e ambasadorëve do të jenë të karrierës, s'do të ketë konsuj politik

 

Zëvendëskryeministri Bislimi: Me Serbinë do të fillojë dialogu politik

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Bisnik Bislimi tha se dialogu që pritet në nisë me Serbinë nuk do të jetë teknik.

Bislimi: Bisedimet Kosovë-Serbi do të mbahen në pjesën e dytë të qershorit

Në Komisionin për Punë të Jashtme në Kuvendin e Kosovës, është duke raportuar zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnilk Bislimi në lidhje me takimin e fundit në ...

Kosova bie tetë pozita më poshtë në raportin e Reporterëve pa Kufij

Kosova ka rënë sivjet për tetë pozita më poshtë sesa vitin e kaluar, përkatësisht në pozitën e 78, sipas raportit të Reporterëve pa Kufij, sa ...

‘INJECT” publikon videon për raportimin e dhunës në familjes 

Iniciativa për Drejtësi dhe Barazi “INJECT” ka përgatitur një video senzibilizuese për raportimin e dhunës në familje. 

Këshilli Shtetëror i Cilësisë raporton në Komisionin për Arsim, kritikohen për qëndrime të ndara

Me akuza dhe dyshime për njëri-tjetrin, Këshilli Shtetëror i Cilësisë, në kuadër të Agjencisë Kosovare për Akreditim, sot ka raportuar për 4 orë ...