Postet nga: Raportimi

Duda Balje: Vetëm Serbët Punojnë pa Nostrifikim Diplomash

Në Komisionin për të Drejtat e Njeriut ishte ftuar sot të raportojë ministri i Arsimit Shyqiri Bytyqi në lidhje me problemet e nostrifikimit të diplomave.

Ministri i Sëmurë, Nuk Raporton për Gjendjen në Inspektoratin Policor

Ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, nuk është paraqitur para Komisionit Parlamentar për Punë të Brendshme ku ishte planifikuar të raportojë për zhvillimet e fundit ne ...

Bytyqi: Nuk Kemi Thënë se do të Mbyllim Universitete

Teksa raportoi në Komisionin për Arsim në lidhje me gjendjen në arsimin e lartë, ministri i Arsimit Shyqiri Bytyqi tha se nuk do të mbyllen universitete.

LDK Kërkon Raportim për Ndotjen e Ajrit në Prishtinë

Grupi Parlamentar i LDK-së përmes një komunikate për shtyp kanë thënë se do t’i ftojnë për raportim ministren e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapë...

Arben Gjukaj Raporton në Qeveri

Drejtori i Korporatës Energjetike të Kosovës Arben Gjukaj raportoi për gjendjen energjetike në vend para kabinetit qeveritar.

Shefi i AKI-së Raporton Para Komisionit Parlamentar

Shefi i Agjencisë së Inteligjencës së Kosovës (AKI), Driton Gashi, ka shkuar për të raportuar para Komisionit parlamentar për mbikëqyrjen e AKI-së.

Bulliqi: Raporti i Komisionit Ende Nuk Është Gati për Publikun

Kryetari i Komisionit të ri për Shënjimin e Kufirit me Malin e Zi, Shpejtim Bulliqi, është duke raportuar para Komisionit për Integrime Europiane rreth të gjeturave të ...

Ministrat Tregojnë Çfarë Raportuan në Komision

Ministrat Tregojnë Çfarë Raportuan në Komision

Katër ministra të Qeverisë së Kosovës raportuan sot në Komisionin për Stabilizim-Asociim pa praninë e medieve.