Postet nga: Raima Elezi

Burgim të përjetshëm për burrin që vrau gruan, faktet në të cilat u bazua Gjykata e Prizrenit

Vrasja makabre e gruas me 14 plumba, ngjarje kjo që tronditi qytetin e Prizrenit në vitin 2019, bëri që gjykatësja Raima Elezi të shqiptojë dënimin e dytë me burgim ...

Mbindërtimet në Prizren, dështon për të tetën herë seanca ndaj ish inspektorit Nexhmedin Musliu

 

Shtyhet gjykimi ndaj ish inspektorit Avdulla Gashi, akuzohet se lejoi ndërtimin në rrjedhën e ‘Lumbardhit’

Rasti ku ish inspektori po akuzohet se ka lejuar investitorin që në mënyrë të paligjshme një pjesë të objektit ta ndërtoj në pronë shoqërore-publike, përkatësisht ...

Mungon dëshmitari, shtyhet gjykimi ndaj menaxherit të prokurimit në Dragash

Në mungesë të dëshmitarit Shaban Shabani, ka dështuar që të vazhdojë seanca e paraparë ndaj zyrtarit të prokurimit të Komunës së Dragashit, Nuro Ismaili.

Shtyhet gjykimi ndaj ish-inspektorit Avdulla Gashi, i akuzuar për korrupsion

Seanca e sotme ndaj të akuzuarit Avdulla Gashi është shtyrë për shkak të procedurës së zgjedhjes së përfaqësuesit ligjor të Komunës së Prizrenit.

Vrasja në Prizren, dëshmitari: Mosmarrëveshja mes viktimës dhe të akuzuarve lindi për shkak të qenit pit bull

Në gjykimin ndaj Orhan dhe Albert Ademajt, të akuzuar për vrasjen e Mendim Kurtishajt, sot ka dëshmuar vëllai i viktimës, Pajtim Kurtishaj.

Nëna e të vrarit në Prizren thotë se të akuzuarit nuk kanë pranuar të pajtohen

Zarife Kurtishaj, nëna e tashmë të ndjerit Mendim Kurtishaj, i cili ishte vrarë më 1 maj 2020 në “Tranzitin e ri” ka dëshmuar sot në cilësinë e dëshmitares.

Rrëmbimi i shtetasit turk, urdhërohet ekzaminimi i telefonit të të akuzuarit Blerim Berisha

Në gjykatën e Prizrenit sot u mbajt seanca e radhës ndaj të akuzuarit Blerim Berisha lidhur me rrëmbimin dhe torturimin e shtetasit turk Recep Adsan.