Postet nga: Raima Elezi

Mungoi në gjykimin për fajde, Gjykata i shqipton 500 euro gjobë avokatit

Gjykata e Prizrenit i ka shqiptuar 500 euro gjobë avokatit Esat Gutaj për shkak se nuk ka respektuar ftesën e gjykatës për mbajtjen e seancës.

Foto: KALLXO.com

Gjykimi për moskthimin e laptopëve, aprovohet propozimi i Prokurorisë për dëgjimin e dëshmitarit

Gjykata e Prizrenit ka aprovuar propozimin e Prokurorisë për dëgjimin e dëshmitarit në rastin e ish-drejtorit të Administratës, Ilir Baldedaj.

Moskthimi i laptopëve, nënkryetari i Komunës së Prizrenit dëshmon në gjykimin e ish-drejtorit Ilir Baldedaj

Kujtim Gashi, nënkryetar i Komunës së Prizrenit, ka dëshmuar sot në gjykimin e Ilir Baldedajt, ish-drejtor i Administratës së Komunës, i cili po gjykohet pë...

Dosje e Prokurorisë ndaj të akuzuarve për fajde

Naser Koqinaj, Ihsan Fetahaj, Kujtim Gjilani dhe Arlinda Krasniqi, janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prizrenit.

Mbindërtimet në Prizren, inspektori thotë se nuk ka qenë në dijeni se objekti ka pasur tejkalim të lejes

I akuzuar se si inspektor i ndërtimit nuk kishte ndërmarrë veprime kundër ndërtimeve pa leje nga një investitor, me ç'rast ka dëmtuar zonën e ...

Gjykimi i ish-pjesëtarit të UÇK-së për krime lufte, dëshmitari: Ky gjykim po çon drejt vëllavrasjes

Dëshmitarët Nuhi Zyrapi dhe Sejdi Përteshi të hënën kanë përfunduar dëshmitë e tyre në gjykimin për krime lufte që po zhvillohet ndaj ...

Prizren, Gjykata aprovon një propozim të ish-përmbarueses, e cila po gjykohet për konfiskimin e traktorit të një personi të gabuar

Gjykata e Prizrenit të premten ka aprovuar propozimin e ish-përmbarueses Saranda Kuçi për dëgjimin e dëshmitarit.

Dosja e Prokurorisë: 83-vjeçari i ofroi 50 euro ryshfet zyrtarit të Qendrës së Pensioneve në Prizren

83-vjeçari Lazar Nikoliq po dyshohet se derisa kishte shkuar në Qendrën Regjionale të Administratës së Pensioneve (QRAP) në Prizren i ka ofruar 50 euro ryshfet zyrtarit të kë...