Postet nga: Raima Elezi

Mungon njëri i akuzuar, shtyhet seanca për vrasjen e rëndë në Prizren

 

Gjykimi i ish-luftëtarit të UÇK-së për krime lufte, dëshmitari: Remzi Shala ka qenë ushtar shumë i mirë

Në Gjykatën e Prizrenit, në gjykimin e ish-luftëtarit të UÇK-së Remzi Shala, i akuzuar për krime lufte kundër popullsisë civile, ka dëshmuar Arif Pë...

Gjykimi i luftëtarit të UÇK-së për krime lufte, dëshmitari: I kam pa disa shenja të zeza në krahun e Haxhi Përteshit

Në gjykimin e Remzi Shalës, i njohur me nofkën e luftës si “Molla e Kuqe”, i akuzuar për privimin nga liria të Haxhi Përteshit, i ...

Prizren, kërkohet dënimi i ish-inspektorit të Komunës

Në gjykimin e ish-inspektorit të Drejtorisë së Inspektorateve të Komunës së Prizrenit, Avdulla Gashit, sot është dhënë fjala përfundimtare.

Gjyqi në Prizren, i akuzuari në Afrikë, anulohen seancat ndaj Nijazi Kryeziut dhe të tjerëve

Në mungesë të të akuzuarit Nijazi Kryeziu i cili për punë zyrtare gjendej në Afrikë, gjykata e Prizrenit ka anuluar seancat në rastin e Infrakosit.

Dënim me burgim me kusht për dy ish zyrtarët e Komuës së Dragashit për servisimin e automjeteve

2 vite e katër muaj burgim me kusht ndaj dy ish zyrtarëve të Komunës së Dragashit të akuzuar për servisim të veturave

Kryetari i Dragashit: Komuna nuk u dëmtua nga zgjedhja e operatorit më të shtrenjtë për dru e pelet

Kontrata e nënshkruar për furnizim me dru për ngrohje dhe pelet nga zyrtari i prokurimit të Dragashit Nuro Ismaili, solli në cilësinë e dëshmitarit, kryetarin ...

Dy zyrtarë të komunës së Dragashit pranojnë fajësinë për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe konflikt të interesit

Ahmet Bahtijari dhe Salajdin Vehbi, dy nga tre të akuzuarit kanë pranuar fajësinë lidhur me rastin ku Prokuroria i ngarkon se kanë dhënë parcelën dhe i ka ...