Postet nga: Raima Elezi

Avokatët kërkojnë ndryshimin e aktakuzës në rastin e vrasjes së rëndë, prokuroria e kundërshton

Në gjykimin ndaj Albert Ademaj dhe Orhan Ademaj, të cilët po akuzohen nga Prokuroria se me dashje dhe të shtyrë nga motivi i hakmarrjes, kanë privuar nga jeta tani ...

Anulohet seanca gjyqësore ndaj menaxherit të Prokurimit të Komunës së Dragashit

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj të pandehurit Nuro Ismaili, menaxher i Prokurimit në Komunën e Dragashit. Ismaili, po akuzohet nga Prokuroria për veprën ...

Gabimi i emrit në ftesë, shtyhet gjykimi ndaj Flurim Gallopenit, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës

Seanca ndaj ish-drejtorit të ish-fabrikës “Anthea”, Flurim Gallopeni, ka filluar rishtas në Gjykatën e Prizrenit.

Prizren, 7 të akuzuarit për rastin “Infrakos” ndihen të pafajshëm

Ish-drejtori i Urbanizmit në Komunën e Prizrenit, Sadik Paçarizi, së bashku me tre ish-drejtorë të Urbanizmit në Komunën e Prizrenit, një zyrtar dhe ish-kryeshefin e “Infrakos”, dolë...

I akuzuari për vrasjen e gruas me 15 plumba, njëherë e pranon fajësinë pastaj i bie pishman

 

Dosja e Prokurorisë: Komuna e Dragashit ia dha parcelën dhe i servisoi veturat në biznesin e djalit të drejtorit të Financave

 

Prizren - Kundërshtohet aktakuza në gjykimin e Kujtim Gashit

Në gjykimi e ish-ministrit të Kulturës, Kujtim Gashit, u kundërshtua aktakuza e Prokurorisë.

Nijazi Kryeziu dëshmitar në gjykimin për ndërtesën 13-katëshe pa leje

Ish-drejtori i Urbanizmit në Komunën e Prizrenit, Nijazi Kryeziu, ka dëshmuar në gjykimin e ish-inspektorit komunal të Ndërtimtarisë, Enver Bytyqi, dhe të investitorit, Feim Hamiti, të akuzuar ...