Postet nga: Mehdi sefa

Gjykata i liroi ish-drejtorët komunalë nga akuza e keqpërdorimit të detyrës

Gjykata e Prizrenit pas katër vitesh gjykim nuk arriti të gjejë prova dhe rrethana fajësuese kundër ish-drejtorëve komunalë të akuzuar për keqpërdorim të detyrë...

Gjykimi ndaj ish-drejtorëve në Prizren, Prokuroria kërkon dënimin e tyre

Prokuroria e Prizrenit ka kërkuar dënimin ish-zyrtarëve komunalë të akuzuar për keqpërdorim të detyrës.

Mungon eksperti financiar, shtyhet gjykimi ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit në Prizren

Gjykata e Prizrenit ka vendosur të shtyjë seancën kundër ish-drejtorit të Urbanizmit, Nijaziu Kryeziu, pasi mungoi eksperti financiar.

Mungon i akuzuari dhe mbrojtësi i tij, shtyhet gjykimi ndaj ish-drejtorit në Prizren

Në mungesë të të akuzuarit Osman Krasniqi, ish-drejtor i Shërbimeve Publike në Prizren dhe mbrojtësit të tij, avokatit Ruzhdi Berisha, sot ka dështuar të mbahet seanca.

Foto arkiv

Prizren, Prokuroria kërkon dënimin e ish-përmbarueses, e akuzuar për sekuestrimin e traktorit të personit të gabuar

Prokuroria në Prizren ka kërkuar dënimin e ish-përmbarueses Saranda Kuçi, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Gjykimi për kontratat pa tenderë, anulohet seanca ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit në Prizren

Me kërkesë të përfaqësueses së të dëmtuarës - Komunës së Prizrenit, Vlora Isufi-Gjogjaj, është anuluar seanca ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor, ...

Dosja e Prokurorisë: 83-vjeçari i ofroi 50 euro ryshfet zyrtarit të Qendrës së Pensioneve në Prizren

83-vjeçari Lazar Nikoliq po dyshohet se derisa kishte shkuar në Qendrën Regjionale të Administratës së Pensioneve (QRAP) në Prizren i ka ofruar 50 euro ryshfet zyrtarit të kë...

Ish-drejtori i Komunës së Prizrenit del para gjyqit, akuzohet për një tender

Ish-drejtori i Shërbimeve Publike, Osman Krasniqi, ka dalë sot para Gjykatës së Prizrenit për t’u deklaruar rreth fajësisë.